Андреа отново влезе в пряк диалог с феновете си и ето какво сподели тя...

"Ако се замислим всяка една моя колежка има своя начин да владее публиката. Истината е, че не бих искала да съм на никое друго място, освен на своето. За мен е важно, че успях да направя интернационални песни и че те се слушат в много държави. Това ми връща прекрасни спомени за началото на на работата ни с Кости и клиповете, които направихме, защото това ни прави новатори."

Относно наградата за "Балканска звезда на годината", певицата казва: "За мен е най-важно, че вие - моите почитатели ме подкрепихте. Показахте, че на Балканите ние сме много единни и силни. Относно клиповете... достатъчно е да видя гледаемостта им в световния видео портал youtube. За мен това е голямо мерило и награда, която всеки изпълнител в целия свят би искал да притежава. Относно Гага, разбира се, ако имам възможност."

"Направихме достатъчно дуети с Кости, а като се замисля доста и с мои колеги. Иска ми се да се съсредоточа върху самостоятелни проекти. Искам да направим нещо различно с екипа, с който работя.", допълва още певицата пред paparazzi.bg.