Както вече писахме, фолк певицата Андреа бе гост-водещ на предаването „Жените говорят“, за да замести Жени Калканджиева, която в момента се изявява в риалити формата „Къртицата“.

Певицата се появи на екран със зашеметяваща визия, решена в цветен принт. Най-голямо впечатление обаче направиха обиците на изпълнителката, които са от новата колекция на Dolce & Gabbana. Заради подбрания от певицата тоалет и аксесоари, които много напомнят на стила на екс-дружката й Николета Лозанова, мнозина фенове я упрекнаха в липса на идеи и оригиналност. Почитатели на НиЛо пък направо заявиха, че певицата нарочно копира любимката им.

*Андреа

Припомняме, че Николета се изявява в същата телевизия. След напускането на риалити предаването ''Къртицата'', брюнетката стана водеща на вечерните епизоди на шоуто.

Но да се върнем на обиците. Оказва се, че не Андреа е избрала скъпарския аксесоар, а той й бил подарък от нейния любим Кубрат Пулев. Напук на слуховете, че спортистът се опитвал по всякакъв начин да подкупи Андреа, защото искал в най-скоро време тя да му роди дете, истината била съвсем друга.  Боксьорът често изненадвал с повод и без повод своята половинка с една единствена цел – за да я зарадва и за да й покаже, че постоянно мисли за нея. 

Въпреки това обаче, за разлика от други популярни дами у нас, Андреа успявала да води висок стандарт на живот и без да се налага да връзва човека до себе си. „Кубрат е с мен и ме обича, без да се налага да го връзвам по един или друг начин“, сподели певицата. Според запознати, с тези думи блондинката визира именно екс приятелката си Николета, засегната, че я сравняват по какъвто и да е повод с нея.

*Николета

Припомняме:

Андреа и Николета не за първи път се появяват с подобни визии. Двете са се конфронтирали и преди на тема ''кой кого копира''. Повече вижте , , и