Фолк певицата Андреа за първи път свали маската си и откри без притеснения истинската си същност.

В откровената си изповед изпълнителката разголи душата си и разкри кой е бил най-тежкият момент в живота й досега, какво крепи връзката й с Кубрат и защо Пайнер е затворена страница.

„Имаше момент, в който исках да стана Андреа, за да скрия себе си от хората, които злоупотребяват с мен. Имало е моменти, в които съм си мислела, че Теодора (истинското име на певицата – б.р.) не е достатъчно добра, но Андреа е. Затова винаги съм се крила зад маската на Андреа - защото мислех, че никой няма да хареса Теодора. Чувствах се слаба“, искрено разголва душата си певицата.

И допълва, че това е било в най-тежкия момент от живота й – когато загубила баба си. Възрастната жена цял живот е била упора на Андреа, но почива от рак. „Всяка нощ плачех в продължение на година. Исках пак да съм силното момиче, което бях преди“, спомня си Андреа.

В крайна сметка обаче Теодора решава, че повече не иска да играе роли, иска да свали маската и да покаже истинската си същност.

Сега смята, че единственият човек, когото има за по-силен и борбен от нея, това е Кубрат Пулев. Той винаги я съветва и подкрепя. А това, което е успявало да скрепи връзката им през годините, е било именно истинската любов, която изпитват един към друг.

„В отношенията ни няма как да има рутина, тъй като и двамата сме твърде ангажирани и все по-малко време успяваме да се насладим един на друг“, с усмивка споделя Андреа.

Кубрат е бил до нея и я е подкрепил изцяло и при решението й да напусне Пайнер.

Певицата е разочарована най-вече от различното отношение на компанията към изпълнителите си и лансирането само на определени кадри. През цялото време Андреа сама се е финансирала, сама си е търсила песни, клипове, проекти, но въпреки това е била задължена да дава всичките си авторски права на издателя - Пайнер. Андреа обаче е отстоявала правата си, като е била една от малкото певици във фирмата, която не се е страхувала да си казва мнението.

Сега, когато е извън компанията, има свободата да се развива. Подготвя проект с Отилия и Шаги, който много ще се хареса на феновете, пише hotarena.net.