Певицата Андреа не спира да изненадва почитателите си и да провокира интереса им както с нови музикални проекти, така и със сексапилна визия - наскоро тя украси корицата на известно еротично списание.

Андреа сподели, че е привърженичка на красивата и нежна еротика и не обича вулгарни снимки и пози. Според нея една нежна сесия би предизвикала много повече фантазия у хората. За бъде певицата предразположена, неслучайно екипът избрал Санторини за място на фотосесията.

Певицата е използвала това красиво място, за да заснеме кадри и за най-новото си видео към песента "Никой друг", което ще се появи до броени дни в ефира на "Планета" и Планета HD. Андреа споделя, че самата песен е много различна от всичко, което е правила до момента.

Тя е дело на Кости Йонита, но певицата е отворена да работи и с други автори, които й предлагат хубави песни."В момента спрях да търся автори за попфолка и започнах да се интересувам малко повече от тази хип-хоп вълна, която идва в България и която като че малко повече отива на моя тембър и глас. Затова експериментирам с R'n'B парчета и смятам, че трябва да продължа в тази насока. Но това не пречи да направя и едни хубави попфолк песни. Просто човек трябва да прави хубави парчета, независимо в кой стил са."

Наред с успешния си професионален живот Андреа споделя, че се чувства щастлива и в личен план. За любимия си мъж Кубрат казва, че е много романтичен, въпреки че изглежда строг и сериозен. "Извън ринга, когато сме заедно, Кубрат е много нежен. Той е добър с хората, които заслужават това. Такъв трябва да бъде човек. Не може да си добър и мил с всеки, защото не всеки е добър и мил с теб.

Но хората бъркат - мислят, че той е лошия, а аз добричката. Но всъщност Кубрат е по-разбрания, по-сговорчивия, по-спокойния. А аз съм по-крайна, което не е хубаво. Човек не трябва да е краен", сподели певицата в "Автограф".