Съседите на Андреа вече й имали зъб заради паническите й писъци по време на мача. Изнервени от шумната си съседка, те заплашили да я изгонят от кооперацията.

Андреа следяла двубоя от вкъщи. Вместо да гледа кървавата схватка, нежната госпожица стояла с гръб и слушала адските звуци от телевизора.

Ударите, които си нанасят боксьорите, не са предназначени за хора със слаби нерви. Андреа била сигурна в способностите на Кобрата, но дори това не й помагало да спре тръпките, които я побивали. Певицата се вживявала в мъките на боксьора и се дразнела на неспортменската игра, когато някой реши да го разиграва.

От нерви Андреа правела кръгчета из стаята и стискала палци за победа. Тя е убедена, че изпитва толкова силни чувства, защото го обича и не би я боляло толкова дори да биеха нея. Гаджето на страховития спортист вече е свикнало с мисълта, че призванието на Кобрата е да се боксира и победите са най-важни за него.

След като се натреперила и накрещяла, Андреа подскочила от радост, щом любимият й станал интерконтинентален шампион. Успехът на Пулев е прецедент в българската спортна история. Той е първият български шампион в тежката категория на Международната боксова федерация.

Снимка: Булфото