Фолк певицата Андреа  е крайно обидена от медия, която си позволи да поругае смъртта на баба й.

Певицата изрази възмущението си от публикувана статия, в официалната си страница във Фейсбук, със следното съобщение:

''Хората, които са се озлобили, са се втвърдили, защото нямат правда. А онези, които са станали меки, имат правда. Дайте на един човек правото и той сам ще омекне.

Трябва да отдаваме на всеки човек правото, защото както водата е необходима за растежа на растенията, така и правдата е необходима за растежа на нашите умове и сърца.

А когато трябва да извършите правдата, извършете я, ако ще би и светът да се обърне с главата надолу.

Страхливите хора не могат да бъдат справедливи. Човекът на правдата предполага абсолютно безстрашие.

Из "ЗА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ И УСПЕХА"

Петър Дънов

Аз си давам право да не се сърдя на безсърдечния драскач от вестник „Всеки Ден“ седящ зад статията днес, осквернила паметта на баба ми, която почина преди две седмици…

Виждам, че той сам осъзнава, че постъпката му е грозна, защото не си е подписал името... може би в България няма да има проблем дори и да го направи… Виждам и че ме е цитирал, което меко казано е цинично.

Докато аз и семейството ми сме в траур, вие успяхте да направите сензация от случилото се! Е, Браво!!!

Чела съм куп клевети по свой адрес…И донякъде съм разбирала медиите. Знам, че всеки търси сензация, и дори не съм реагирала. Но да търсите сензация в смъртта на възрастна жена - “Всеки ден” това не просто не ви прави чест. И до човека написал измислената статия имам още едно обръщение:

Сигурна съм, че имаш семейство.. Сигурна съм, че и ти си губил близки хора. Сигурна съм, че и ти си страдал в такива моменти. Чувствал си се безсилен пред смъртта, както всички нас. Представи си в този момент как някой прави сензация от загубата ти с фалшиви клевети по твой адрес и по адрес на покойника. Как би се почувствал? Как би се почувствало семейството ти… Как би се почувствало детето ти?

Бъдете по смирени… Бъдете хора! Не всичко е пари, когато си отидем от този свят нищо от това, което сме имали като материално постижение няма да можем да отнесем в гроба.

Ще остане само името ни и постъпките ни. Те ще отекват в времето..''

Към публикацията си певицата прикачи и песента "Ако си дал" на Емил Димитров.