Андреа коментира скандала, в който бе замесена наскоро покрай снимките на новия си проект, заедно с популярен сръбски изпълнител.

Клипа към парчето бе заснет в съседната страна, а по време на снимките се появили папараци, които се опитали да заснемат процеса на работа, без позволението на екипа.

След като им било отказано да снимат, тамошен сайт за светски новини представи ситуацията в крайно преиначена и преувеличена светлина. Според медията Андреа се развикала истерично на фотографите и започнала да ги обижда.

Ето какво обаче сподели самата тя по темата пред лайфстайл издание у нас:

"Дори не съм комуникирала с тези хора. Нито съм крещяла по този начин. Появиха се въпросните сръбски журналисти и искаха да правят скрити снимки и клипове, папарашки може би... И това се случва по време на нашата работа, докато снимаме клип. Нямам нищо против по-късно да дам интервю или да направим снимки, но не и по този начин, по който подходиха те. Аз мисля, че не е редно да излиза всякаква информация от проектите, по които работя, защото така се издава крайният ни продукт, който трябва да бъде изненада за нашите почитатели", споделя родната фолк изпълнителка, пише slava.bg.