"Истинска консерва съм по отношение на гаджетата, въпреки скандалната ми визия", разкри вчера в ефира на „Денят е прекрасен” фолкпевицата Андреа.

Най-разголената представителка на поп-фолка имала безброй комплекси.

„Сигурно затова преди време се явявах на конкурси за красота - за да си докажа нещо. Никога не съм се осъзнавала като красавица” – каза още Андреа.

Фолк певицата отговори на всички критици, които я упрекват за оскъдното й облекло. Русата секс бомба редовно ходи с тесни роклички, които по традиция едва удържат пищните й форми.

"Не искам да влияя на младото поколение, показвайки се разголена, но като монахиня ли да ходя?", попита певицата в студиото на "Денят е прекрасен" по bTV.

Андреа, която се изяви и с няколкосекундна роля на руска убийца в кинохита „Мисия Лондон”,призна, че работата й с екипа на Димитър Митовски била голямо удоволствие, а британската звезда Алън Форд бил „много мил човек”.

В близките дни на Андреа й предстои да снима клип към поредното си парче с Кости, партньора й в група „Сахара”. Изненадата е участието в проекта на една от големите звезди на световната r'n'b сцена Марио Уинанс.