Андреа изпадна в бойно настроение и заяви откровено, че от този момент нататък с бившата си приятелка Николета Лозанова са в открита война.

Причините за това били няколко, но основната от тях е, че плеймейтката се оказала тотално неблагодарен човек.

Огорчената певица разкрива, че именно тя е била тази, която измъкнала Лозанова от блатото на бедността. Докато всички други се опитвали да я удавят в калта и натискали главата й с всички сили надолу, Андреа не само я подкрепяла морално, но и помагала с всичко каквото може.

В самото начало на тяхното приятелство, Ни Ло била бедна като църковна мишка и нямала пари да си купи модерните тоалети, които били задължителни в определени кръгове. Тогава половинката на Кубрат самоотвержено заемала дрехи на новобранката и не търсела никаква отплата. Стигнало се дотам, че в един момент тя поела изцяло ангажимент за облеклото на настоящата футболна съпруга.

„Сигурно е забравила, че някога я обличах и издържах. Сега не мога да разбера защо ми се прави на много важна. Такава неблагодарност не съм очаквала. Докато беше никоя се увираше около мен като мокър котак, всичките ми обувки и дрехи е носила, давала съм й, за да не се излага. Сега се стигна дотам, че се срамува да ме погледне в очите” - гръмнала певицата пред приятелки, пишат от skandalno.net.

Когато Николета Лозанова научила за изказването на доскорошната си дружка само се изсмяла подигравателно и заявила, че щом Андреа иска скандал ще го получи. Защото на самата нея сега й било доста добре в Италия, където смуче парите на верния си съпруг Валери Божинов. А пък Кобрата не знаел за доста от пикантните истории на уж вярната си половинка.