Родната звезда спечели първо място в популярна турска класация с песента ''Тук до мен''. Парчето на Андреа е тотален хит в съседската държава и се приема изключително добре от меломаните.

Водещите на класацията пък се изказаха доста ласкаво за нашенката, като не пропуснаха да изтъкнат нейните качества като изпълнител и артист. ''Тази седмица на първо място е ''Тук до мен'' на Андреа , която ни омагьоса с красотата, гласа и сексапила си...'', с тези думи водещите представиха изпълнителката.

Андреа е единствената българска изпълнителка, която не спира да експериментира в своето творчество и да залага на нови и различни идеи. Тя вече има дуети, както със световни звезди от ранга на Saggy и Bob Sinclar, така и със много други чуждестранни певци.

Съвместният й проект със сръбския рапър Cvija сърба повече от един милион гледания в най-популярният музикален портал само за 25 дена, пише slava.bg.

В момента пък Андреа подготвя видеото към новото си самостоятелно парче ''Лош герой'', което се очаква да излезе още този месец. В лентата към песента, тя отново ще изненада своите почитатели с оригинален сценарии и атрактивна визия.