Андреа загърби прозрачните тоалети и пухените чехли и заложи на доказания стил на Кайли Миноуг, пише в. “България днес”.

Тя не се посвенила да повтори лъскавите и скъпи дрехи и обувки на световната дива.

Новото вдъхновение за родното русо изкушение е поп дивата Кайли Миноуг. Андреа не жали средства, за нови дрехи, които напълно се покриват с нивото на световните звезди.

Огромното желание на Андреа да хване малко от класата на Кайли пролича от избора й на обувки в едно от последните й участия.

Бляскавото творение на дизайнера Кристиян Лабутен напълно идентифицира нашето момиче с австралийската звезда. Роклята на Андреа също повтаря тоалета на Кайли от емблематичен концерт на звездата от началото на 2000 година.

Разликата между двете стилни рокли е само ценова. Роклята на Кайли, създадена за нея от Рудолф Муре струва повече от милион, заради инкрустираните в нея диаманти.

Върху роклята си любимата на Кубрат Пулев нахлузила и костюмче с шапка, с което пълната прилика с Кайли категорично не може да бъде оспорена.

Андреа е обзета от Кайли, коментират стилисти и колеги на нашето момиче. Само шапката на Андреа нямаше избродирана първата буква от нейното име, както прави Кайли, заключава “България днес”.