И тази есен Андреа продължава да се радва на любовта на феновете и да жъне успехи на международната музикална сцена.

Тези дни певицата бе специален гост на две горещи партита в Белгия и Турция, където представи своите интернационални проекти.В Брюксел Андреа бе заедно с Шаги за премиерата на песните “I Wanna” и “Шампанско” в страната на шоколада, бирата и дантелите.

Веднага след пристигането си в Белгия двамата изпълнители изживяха истински медиен маратон, гостувайки на няколко радиостанции и телевизии.Вечерта също бе изпълнена с много емоции, защото публиката ги посрещна изключително топло и до ранни зори не спря да пее с тях, и да ги аплодира.

На горещото парти в Брюксел Андреа лично бе поздравена за страхотното си изпълнение на живо от Кевин Литъл, който бе сред присъстващите В Истанбул пък, певицата бе официален гост на турските музикални награди, където заедно с Кости зарадваха феновете на балканската музика.

Те представиха своите песни на английски, а след това заедно с най-известните изпълнители в нашата южна съседка купонясваха до сутринта, споделят от planeta.tv

На изисканото парти Андреа не пропусна да размени няколко думи с Фатих Юрек и да се запознае лично със суперзвездата на Турция - Ажда Пекан.