Втори залп с обвинения срещу Митко Пайнера изстреля фолкфурията Андреа само за 48 часа. Гаджето на Кубрат Пулев първо разказа пред Ива Софиянска и Мон Дьо, че музикалният бос пращал хора при нея, за да я моли да се върне в компанията, но тя категорично отказала заради начина, по който се прави бизнес там. Днес в изява в предаването „Околосветско” Андреа отиде още по-далеч и определи Димитър Димитров като манипулатор, който печели на чужд гръб. Тя разказа, че шефът на "Пайнер" завишава сериозно цените на певците за техните участия, а едновременно с това притиска собствениците на заведения да работят само с него. В резултата на това изнудване 50 процента от клубовете в последната година затворил.

„Губим мястото си за изява, но никой не смее да говори за това от страх”, бе откровена изпълнителката, която разтрогна договора си в музикалната компания преди две години.
Тя обясни още, че от работата си с румънски продуценти е наясно, че подобни методи като тези на Пайнера са немислими в чужбина. „Ако той живееше в Румъния, щеше да е в затвора”, изстреля Андреа.