В съмнителен бар във Виена ще има участие днес фолкпевицата Андреа.

Огромен постер с лика на нашенката виси на вратата на заведение, известно в австрийската столица с изявата и на разголени танцьорки в него. Мястото носи името Fly lounge, популярно е като наргиле бар и се събират много туристи, включително българи.

Изявата на певицата не е широко рекламирана у нас. Откакто се раздели с музикална компания "Пайнер", Андреа сама се грижи за участията си. В България няма проблем, защото познава собствениците на заведения, но в чужбина е по-трудно, издават от екипа й. Целта на изявата й във Виена е да весели родните сънародници.

Постерът на врата на заведението създава грешна представа за туристите, обясняват наши сънародници в австрийската столица. Според тях постерът изглежда, все едно участие ще има еротична танцьорка, а не певица. Туристи дори влизали в заведението, за да питат какво точно ще прави нашенката.

Самата Андреа нямала притеснение относно изявата си. Тя е пяла и в други нощни клубове, в които има програма с танцьорки. Половинката на Кубрат Пулев щяла да има охрана, която да я пази от мераците на напористи чичковци, които искат да се снимат с нея. Преди две години Андреа отново имаше участие във Виена. В друго заведение се събраха десетки българи да чуят песните й. Тогава лично гаджето й Кубрат бе с нея, за да я пази.