По-малко грим, по-малко фотошоп и по-стилна визия. Фолк певицата Андреа май твърдо е решила да гради имидж на сериозна звезда. В последно време изпълнителката все повече се опитва да се разграничи от скандалния си имидж на чалга дива и да си създаде име на уважавана знаменитост.

Певицата дори публикува на страницата във фейсбук снимка, на която прилича на истинска холивудска дива. С елегантна черна рокля и стилна прическа Андреа попита феновете си „Харесвате ли ме така сериозна?“

Почитателите на певицата заявиха, че изражението й, ала ''Мона Лиза'' изключително много й отива.''Разбира се'', ''Всякак си прекрасна'', ''Супер си като не си разголена'',''Ако смениш и музикалния бранш, няма да имаш грешка'', коментират те. Други заявиха, че блондинката изглежда много по-добре като се усмихва, пише kliuki.bg.

Форумци разбира се не пропуснаха за пореден път да жилнат фолк певицата, че се взима твърде на сериозно. ''Иска се доста повече от хубаво лице и тяло, за да станеш истинска звезда.'' Мнозина обаче напълно одобряват новия по-зрял и стилен имидж на Андреа. И допълват, че с тази си визия певицата вече не прилича на някоя разхайтена чалгарка, която само се развява без бельо из баровете.