Андреа отново е в устата на фолк гилдията. Този път поводът не е за голите й цици или обърнат микрофон. Говори се, че певицата е платила на Азис 50 000 лева, за да е сред най-популярните в бранша.

Андреа пак проявила бизнес нюх и за да запази лидерската си позиция, измислила нов трик. Не е тайна, че въпреки липсата на певчески талант тя е сред най-известните и търсени попфолк дами. За да запази статуквото и да продължи да е в Топ 5, преди няколко месеца изпълнителката хвана Азис и направи няколко общи песни с него. Тя преценила, че с Азис ще продължи да е сред най-популярните.

Не е тайна, че Азис винаги предизвиква интерес, колкото и да е оплюван. В една от най-популярните песни през това лято, ни в клин, ни в ръкав като навита пружинка той хвали Андреа. За добрата сделка и да я рекламира гласовитият Азис, певицата му броила 50 000 лева. Не е ясно за колко време костинбродският славей трябва да обслужва новата си клиентка. Преди това той имаше подобни отношения с Малина, Глория и други, пише Блиц.

В същото време се разбра, че много певици търсят точно него, за да вдигнат интереса към себе си. Азис не се дърпа, защото хем получава пари, хем се върти безплатно в най-голямата телевизия за чалга, пише blife.bg.

Андреа е една от малкото изпълнителки, която се наложи с много упоритост и пари. Известно е, че е влязла в “Пайнер” с тлъсти пачки, осигурени от баща й. После на няколко пъти сама си направи силна финансова инжекция, за да е в играта и да се наложи. Андреа сама си плати да участва и в едно от последните турнета на ''Пайнер'', когато другите пяха без пари. После направи силна реклама с клип по бански на диня с Калин Врачански.