В неловко положение изпадна Андреа при съвместната си изява с Галена в хитово заведение.

И двете певици прибраха солидни хонорари от собствениците на клуба, но публиката даваше бакшиши само на звездата от Смядово.

Така накрая съпругата на вафления производител Галин си тръгна с много по-дебела пачка от изгората на шампиона по бокс Кубрат Пулев, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Още в началото на вечерта стана ясно, че Галена е по-харесвана от колежката си. Изпълнителката на „Хавана тропикана” бе бурно аплодирана, а в същото време Андреа се поклащаше в ритъм и се опитваше да се преструва, че не й пука.

В разгара на купона освен овации Галена започна да получава и едри банкноти. Двайсетолевки и петдесетолевки летяха нон стоп към звездата от Смядово и тя едва съумяваше да ги навива около микрофона си.

Андреа, клетата, не получи никакъв бонус за рецитала си. Въпреки това тя не спря да се усмихва. Пулевица се насилваше да демонстрира добро настроение, за да не стане ясно, че завижда на по-оборотната си колежка.

Ден след въпросното участие, в интернет се появиха снимки от него. На някои от кадрите Андреа e без микрофон до Галена, което накара мнозина да се шегуват, че блондинката е фенка, дошла в заведението да се щракне с любимата си певица.