Фолк певицата Андреа с нови горещи, еротични снимки за летния сезон

В нова горещата фотосесия показа прелести фолк певицата Андреа. Въпреки лошото време и неприятните климатични условия край морето, изпълнителката успяла да завърши снимките.

Под ръководството на фотографа Петър Тодорински дивата се снима полугола край морето. В новата фотосесия тя се показва доста по-скромна отколкото по участия, но все пак не изневерява на сексапилния си имидж.

С къса бяла рокля и съблазнителни пози на пясъка или край водата, дивата явно е предпочела да запази по-голяма част от тялото си за мъжкото въображение.

Това е последната фотосесия на сексапилната блондинка, която в момента е червенокоса. Изгората на Кубрат Пулев-Кобрата преди време се снима в летния брой на булчинското издание „Сватбен каталог“ с рокля на младоженка, но засега не е известно да е получила годежен пръстен или предложение за женитба.

Последната й публична изява беше на рождения ден на футболиста Ники Михайлов, където заедно с колежката си Преслава изпяха няколко парчета като поздрав към него. Фолк певиците дори позираха с Михайлов в компанията на колежката си Алисия, с която поддържат нормални колегиални отношения.