Певицата Андреа надмина себе си и направи изключително скъп подарък на своя възлюбен боксьор Кубрат Пулев. Според светските хроникьори, тя го зарадвала с шикозен часовник ''Ролекс" за почти 35 000 лева, а жестът бил посветен на неговите победи в професионалния бокс.

Завистници пък на секундата коментираха, че въпреки безспорните му успехи на ринга, той така и не можел да изкара пари колкото своята прекрасна половинка. За тупаниците получавал доста по - малко, отколкото тя за музикалните си изпълнения, пише lifestyle.bg.

Дори при последната им разходка до Италия, сметките били платени от Андреа. Двамата ходили да видят малко свят, посетили десетки тамошни градове, културни и природни забележителности. В един момент на Кобрата обаче му свършили парите и така се наложило да влязат в употреба кредитните карти на певицата. Тя самата нямала нищо напротив, но той самият се засрамил много от конфузната ситуация.

След тази случка, типично в български стил други започнаха да правят сметка на парите на Кубрат Пулев. Според тяхното мнение той само се правел, че получава достатъчно заради боксовите си изяви в Германия, но всъщност истината била съвсем различна. Така на Андреа се падала честта да плаща сметките.