След като най-успешният български боксьор Кубрат Пулев постигна нова славна победа, той бе посрещнат  на летището от любимата си жена!

Андреа дочака половинката си снощи късно вечерта, заедно с неговите най-близки приятели и роднини и бе първата, която го поздрави за поредното постижение.

Кобрата спечели мача срещу Тони Томпсън - Тигъра на галавечерта в Шверин и вече е официален претендент за световната титла в тежка категория, която в момента е притежание на Владимир Кличко.

Това беше и голямата цел на Пулев, който продължава да е непобеден на професионалния ринг и има 18 победи от 18 мача.

По време на оспорвания мач, спортист номер 1 на България за 2012 година беше подкрепен от мощна родна агитка, която не спря да го поддържа през всичките 12 рунда.

И тримата съдии (от Полша, Великобритания и САЩ) дадоха повече точки на Пулев - съответно 116:112, 118:110 и 117:111. Победата донесе на Пулев интернационалния пояс на Международната боксова организация и правото да спори за световната титла.

Неговият съперник ще стане ясен нa 5-и октомври, когато в Москва настоящият шампион Владимир Кличко ще защитава титлите си срещу Александър Поветкин.