Хитов дует между фолкзвездата Андреа и интернет сензацията Джорджано съвсем скоро ще втрещи феновете на лекия жанр, пише "България Днес".

Любимата на Кобрата и колоритният Джорджи вече са колеги. Те работят в музикалната компания на топкомпозитора Оцко, която скоро стартира в музикалния бизнес.Македонският композитор заби нож в гърба на Митко Пайнера, след като години наред създаваше едни от най-хитовите парчета на певиците му.

Идеята на Оцко е да срине монополистите от Димитровград и именно поради тази причина прилапал Андреа при себе си. Фолкаджийката избяга от бившите си шефове след 10 години в редиците на "Пайнер" и се е присъединила към новосъздадената музикална компания.



Най-куриозното в случая е, че неин колега е не кой да е, а самият Джорджано. Екстравагантният изпълнител и блондинката ще работят рамо до рамо от тук насетне. Идеята на новия им шеф пък била двамата да направят дует, с който да провъзгласят компанията му, издават запознати.

Този замисъл не се понравил на Андреа и за момента фолкаджийката упорито се дърпала да извие глас заедно с Джорджи. Тя била категорична, че ще направи всичко само и само да не свързват името й с неговото.

"Ако двамата направят обща песен, тя несъмнено ще остане в историята. Ще забият в земята всички пайнерки", хихикат фенове на Андреа.