Певицата Андреа посрещна рождения си ден на остров Пукет в Тайланд, видя HotNews от публикации в профила й в Инстаграм. Днес блондинката навърши 32 години, но на празника тя не е с половинката си Кубрат Пулев. От снимките в мрежата става ясно, че звездата е отседнала в петзвезден комплекс, където я глезят всячески.

Ето на такъв изглед се радва фолк певицата в Пукет.

От хотела изненадаха певицата с торта отрупана с екзотични плодове и надпис Happy Birthday Andrea.

Запознати издават, че бившата пайнерка е в женска компания. Кобрата не успял да се включи в екзотичното пътешествие, защото е зает с тренировки, като в момента спортиста е в Щатите. В Инстаграм и Фейсбук Андреа бе засипана от честитки. Много нейни колежки, сред които Анелия и чиститиха рождения ден. Включи се и Моника Валериева, с която преди време имаха пререкания заради Николета Лозанова.

Това не е първото посещение на остров Пукет от Андреа. Още преди 10 години тя и Пулев бяха там, припомнят източниците ни. Тогава двойката посети най-голямата ферма за крокодили в света, въпреки че звездата изпитва непоносимост към влечуги.

След заслужената отпуска, певицата се готви за два големи проекта в музикален план. Единият е дуетът й с световноизвестния Super Sako, който участва в хита Mi Gena. Двамата са на финалната права, остава им да заснемат видеото към парчето. Андреа подготвя песен и заедно с американски композитор, за който тепърва ще разберем повече.