Финансовата криза покрай пандемията започна да се отразява все по-явно на представителите на лекия жанр. Част от певиците се ориентираха към търговия. Така, например, поп-фолк фурията Андреа все по-често напомня на последователите си в социалните мрежи, че вече е част от платформа, която предлага видеопоздрави за специални поводи от известни личности.

„Поръчайте си личен поздрав от мен и изненадайте ваш близък или приятел“, зове бившата изгора на боксьора Кубрат Пулев-Кобрата. Нейната тарифа е 290 лв., като има право да забави поздрава със седмица. Значително по-скромна сума искат младите певици. Протежетата на хитмейкъра Галин – Лидия, Десита, Диона, ученичката Данна, както и щерката на Орхан Мурад – Сузанита, 
пеят ЧРД! за 50 лв.

Впечатление прави, че звездата от зората на фолка Рени иска по-малка сума от тях – 49 лв. Ромската перла Бони е някъде по средата – иска 100 лв. за услугата. От лицата на „Пайнер“ най-ниска е тарифата на Арти, който се прочу с участието си в риалити формата X Factor – 19, 99 лв.

За страничен доход Андреа разчита и на артикулите в своя сайт. Певицата продава старите си рокли на цени от 75 до 325 евро. 
От снимките става ясно, че повечето от тях е обличала в клипове или за различни официални събития. Тениски с лик на знойната блондинка пък варират от 15 до 35 евро. В сайта се предлагат и кейсове за телефон с нейни снимки отново за 15 евро.

източник:Монитор