Фолк певицата Андреа проговори за сложното положение с хонорарите в своя бранш след пандемията и се опита мъдро да даде алтернатива на повечето си колежки. 

"Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен. Единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като заплащане колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенстърстване. Това ще продължи максимум три месеца, а после от нещата ще се повторят“, казва Андреа, която явно е решила да разсее феновете от това какви са новите й фотошоп издънки.

В много от статусите си напоследък, изпълнителката се опитва да обсъжда езотерични въпроси. Очевидно певицата чете основно такава литература и не спира да подчертава мъдрите мисли, които след това да бродира върху постовете си в Инстаграм. "Когато душата влиза в ново тяло и в ново обкръжение, се отваря врата, водеща към възможността за построяване на съдбата на душата. Всичко, което е създадено преди това - и добро, и лошо, се съдържа в тази възможност. Винаги съществува път към спасението", вярва бившата пайнерка.

Тя казва, че душата е това, което Създателят дава на всяко създание в началото, и добавя, че сегашният ни живот е резултат от миналите и причина за нашите бъдещи преживявания. Андреа коментира и съвсем ежедневни, битови теми - като например дали се вълнува от наближаващите срещи с феновете предвид облекчаващите се мерки.