Една от най-коментираните светски двойки  у нас - фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев очевидно са разделени от известно време насам. Това потвърди с половин уста самата блондинка. Пред HotNews тя заяви: "Трябва ли да отговарям на въпроса дали сме заедно?!", сопна се изпълнителката на хита "Мен си търсил" и след това заключи категорично: "Не ми се дискутира темата! Довиждане!"

Съдейки по поведението й, очевидно раздялата с Кобрата е самият факт.  Слухът, че вече не са заедно плъзна след като в интернет се появи видео, в което спортистът целува Кралицата на голото суши - репортерката Джени, която взима интервю от българина след победата му в мача с румънецът Богдан Дину. Събитието се случи в Щатите, където Кобрата прекарва времето си напоследък - далеч от любимата. Докато разпитва нашенеца, той необяснимо я млясва за секунди. Именно този материал, изтекъл в мрежата подсили слуховете, че Андреа и Пулев са вече екс-двойка.

Андреа пак ядосва Кобрата

Припомняме ви, че в последно време боксьорът изключително недоволстваше от предизвикателните снимки на любимата си в социалните мрежи. Тя не пропускаше повод да се нащрака при всяка своя почивка в най-оскъдни одежди. Неотдавна се върна и от остров Пукет, където отпразнува рождения си ден и то без Пулев. Андреа очевидно компенсираше липсата му със солидно пикантни кадри, на които е по бански или бельо. Те обаче преляли чашата на дългогодишната им връзка.

Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс многократно е повтарял, че това поведение на Андреа не му харесва. “Карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки”, заяви преди няколко месеца той.

Андреа празнува рожден ден без Кубрат

Тон за раздялата им, блондито даде и с любопитен пост, който публикува в социалната мрежа по-рано днес, а след това светкавично изтри. В общи линии посланието й беше, че се е научила да приема чувството, че не знае накъде отива и че се е научила да се обича. "Докато летим, може все още да не знаем накъде отиваме", написа тя. Същевременно чудесата са всяко разгъване на крилете, с които лети. "Може и да не знаеш накъде отиваш, но знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат", добави певицата в публикация, която, уви, вече не съществува. След тези изречени думи, проверка на HotNews установи, че Андреа вече не следва Кубрат Пулев в Инстаграм, както и брат му Тервел. От своя страна и Кобрата не я следва.