Парчето на Андреа и Edward Maya вече е факт.

Проектът ще се завърти по редица музикални канали у нас и в чужбина, и се очертава като тотален хит в световен мащаб. Феновете вече могат да се насладят и на видеото към песента. Edward Maya е сред най-актуалните румънски изпълнители в момента. Проектът му „Stereo Love” е гледан над 200 млн. пъти в Youtube, което го превръща в най-гледания румънски изпълнител.

От своя страна пък Андреа е първата фолк изпълнителка, която проби на музикалния пазар зад граница и продължава да поддържа интереса към себе си с нови и различни проекти, в които се включват световноизвестни изпълнители. Успехите й провокираха и други нейни колежки да тръгнат по стъпки й и днес, не една и две певици от фолк бранша се опитват да популяризират творчеството си зад граница.

Снощи пък се завъртя видеото към другия нов проект на Андреа - „Секс за ден“, в който участва и Фики Стораро. Почитателите на двамата изпълнители не скриха удивлението си от клипа, тъй като, както самата певица намекна – това е най-скандалният проект в кариерата й до този момент. „Браво Андреа! Отново доказа, че си най-добрата, когато става дума за провокация!“, са само част от коментарите. Като главна героиня във видеото се изявява и водещата Николета Лозанова, която също допринася за скандалните кадри със своя неизчерпаем сексапил.