Андреа пуска нова песен и реши да я рекламира както винаги-гола. Тя отдавна не бе изненадвала с ново парче, затова почитателите й проявиха сериозен интерес кога точно излиза то. Засега Андреа не открива тайната, но част от феновете за разочаровани, че няма да чуят песен на български.

Те очакваха Андреа да пусне парчето на Оцко, за което тя загатваше няколко пъти в социалните мрежи. Вместо него, блондинката пуска Gimme your love, а Hotnews.bg напомня, че преди шест години парче със същото заглавие изпя английската банда Морчиба. Хит с почти същото име има и ZZ Top=„Никога не съм си мислила, че това ще се случи! Че ще живеем по този начин, и че ще дойдат такива времена! Силно се надявам, че всичко ще се оправи и че ни очаква хубаво бъдеще!


Изолацията и това, че седим вкъщи може би е най-правилното решение! Естествено е да ни липсва нормалния начин на живот. И на мен ми липсва, затова реших да ви зарадвам с една нова песен, която готвех дълго време! Музиката винаги е сплотявала и обединявала хората! Дано успея да повдигна духа ви поне малко! Обичам Ви и знам, че Господ е с нас”, подгрява публиката Андреа.

снимка: инстаграм андреа