На тазгодшните бляскави музикални награди “En Moda International Awards Night”, които се проведоха на 20 юни 2018 в северната част на Кипър (Кирения) Андреа получи приз за музикалните си проекти през годините. Певицата бе отличена с две награди - “Най-добър изпълнител от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”.

На церемонията по връчването на наградите присъстваха и други популярни изпълнители от различни държави. Сред наградените бяха световноизвестните Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee, Super Sako и др., с които Андреа успя да се сближи.

Андреа очарова публиката пък със страхотно шоу и изпълнение на някои от последните и международни хитове и така показа защо популярността ѝ расте извън границите на България.

Певицата успя да се срещне и с нашумелия напоследък американски изпълнител Super Sako. Той придоби популярност с песента Mi Gna, в която участват Maître GIMS и Hayko. Super Sako и Андреа ще запишат следващия си нов проект заедно. През септември очакваме звездата с участие в България.