Фолк дивата Андреа била прилежна ученичка. В предаването на Росен Петров по Би Ти Ви тя разказа, че в училище постоянно е имала съревнования със съучениците си, кой да излезе на дъската и да реши математическо уравнение.

''Дипломата й е 5.64, отличен успех. Гордеем се с нея'', разказват учителите й от частна езикова гимназия ''Уилям Шекспир'', пише ''България Днес''.

Пайнерката призна, че е останала много разочарована от всичките негативи, които е получила покрай кампанията й в столично училище на 15 септември, когато тя и Валери Божинов раздадоха енциклопедии на децата.

"Не очаквах цялата негативна емоция, която се изля върху мен. Нито съм убийца, нито проститутка, нито жена без морални ценности. Все положителни неща правя за обществото и би трябвало да не се случват така нещата. Но трябваше да изям шамарите на моралните ценности, които хората имат срещу нашия попфолк жанр", коментира Андреа и цитира Аристотел: "Не трябва да се срамувате от голото тяло, а да се срамувате от това, което си мислите, докато го гледате."

За връзката си с Кубрат Пулев певицата разказва: “Удряла съм го, но мисля, че това не му се отрази. Имахме много премеждия, той е властен характер, зодия Телец. Аз не обичам да ми казват какво да правя. Вече сме заедно седем години, мислели сме го да вдигнем сватба, но на този етап ще го запазим в тайна. Ние си падаме по големите неща, бих направила голяма сватба, но нека да го запазя. Имам алергия от булчински рокли, не знам защо. Цялата бях пламнала, когато се снимах с булчински рокли и когато ги свалих, ми мина обривът”.

Кубрат също се включи за кратко в предаването, разказвайки как се е запознал с настоящата си половинка:

"Бяхме в едно заведение, тя ме гледаше, аз я гледах, заговорих я, защото видях, че има интерес към мен. Имаме много хубави спомени от началото, когато и двамата бяхме влюбени. В къщи обича да чисти, да готви не може."