Международен приз и отличие за балканска звезда получи Андреа на едно от най-  мащабните събития, на което ежегодно се връчват награди на хитови изпълнители от всички жанрове от Сърбия.

Отличието и бе дадено за изпълнител на който са направени най-много кавър версий на песните и в Сърбия, за най- полулярен изпълнител от България, както и за изпълнител от България с най-много участия в сръбски клубове  в Европа.

На статуетката беше написано- Балканска звезда, което само по себи се  говори за заслугите на изпълнителката.

Публиката бурно аплодира появата на Андреа  и пееше заедно с нея песента която изпълни-" Неблагодарен".

Андреа за пореден път  получи множество покани за съвместно сутрудничество и за дуети.

Тя даде интервю  за телевизия ДМ САТ, ТВ Пинк, ТВ Палма, също така и за няколко телевизии от  съседните републики- Босна и Херцеговина и Хърватска, отразяващи музикалното  събитие.

Поради огромоният интерес към нея и краткия и престой в сръбската столица Андреа получи покана за гостуване в още няколко медии, в емисии които се излъчват  на живо.

Всички изпълнители присъстващи поздравиха Андреа за връчената и награда  и и пожелаха успехи и още много хитове.

Београдски победник или Белградски победител е най- престижното събитие в Сърбия, на което се раздават музикални отличия. Наградите са определят предварително от  жури на базата на хитове, слушаемост и гледаност в интернет.

Не е случайност и името му. Манифестацията по традиция всяка година се осъществява Белград. Тази година  събититето се проведе в Дома на синдикатите, в самият център на сръбската столица,  Сред отличените изпълнители бяха Миле Китич, Неда Украден, Стоя, Шако Полумента и още изпълнители известни в България като певци от старата генерация.