Андреа е най-дръпнатата и нафукана участничка в танцувалното риалити "Денсинг старс", категорични са феновете на предаването.

Миналата седмица барбито-фолк певица се включи в предаването, за да замести напусналата сексоложка Наталия Кобилкина. Но вместо лъчезарна красавица, феновете видяха надменна сексбомба.

Андреа рядко се усмихва, стои като скована и винаги е встрани от останалите участници, които се закачат приятелски. Вярно, че влезе в шоуто по-късно и очевидно не може да се адаптира толкова бързо във вече сформиралата се среда, но поведението й прави лошо впечатление.

"Вижте колко е важна. Останалите танцуват заедно на финалната песен, а тя е като свинкс и само се муси", коментират по форумите.

Андреа остана закована и по време на елиминациите в петък, когато "спасеният" Део се опита да й пожелае късмет. Тя замръзна и дори не му обърна внимание.

Заради надменното й поведение зрителите не искат тя да остава в шоуто.

"На тази певачка Андреа кой и каза, че може да пее пък и да танцува. Голямо дърво е.", възмущава се момиче в сайта на предаването.

"...аз лично предимства за Андреа не виждам! Виж - недостатъци, колко душа ти иска! Като първо такова е лиспсата на Фотошоп.... Жалка гледка! Това "моме" буди само погнуса и съжаление! Жалко е, че чалгата надви националния химн!", твърди пък друг потребител, след като публиката "изгони" Детелин Далаклиев от шоуто, пише lifestyle.bg.