Крехката блондинка Андреа се окръгли тежко.

Официалната половинка на Кубрат Пулев му диша във врата по килограми, скоро ще го задмине, алармираха читатели, сблъскали се челно с фолкаджийката на една от последните й кръчмарски изяви, пише ''Всеки ден''.

„Мяза на Мис Пиги, уплаших се, като завъртя тая пищна гъзяга", призна си редовен посетител на актуална чалга кръчма в София. Ревностните фенове на 27-годишната Теодора Андреева, които не пропускат спявка с любимата си певица, са втрещени.

„Андреа е истинско пиршество на плътта. Вероятно причина за ошишкването са многото нерви, които певачката изхаби покрай злочестата битка на Кобрата с украинския терминатор Владимир Кличко. На последното си участие изглеждаше съсипана, едва събра сили, за да се снима усмихната с обожателите си", отсече очевидецът ни.



Набъбналото подкръстие на миньончето пък се оказа благодатна тема за упражнение на доморасли хроникьори. Според най-смелата им версия „бразилската" задница на Андреа издава бременност, която засега била пазена в тайна.

„Глупости, не е бременна. Нервните кризи напоследък я карат да плюска като тазманийски дявол, оттам са и килцата", категоричен е неин „биограф", който следва неотлъчно всичките й дефилета по заведенията. Според него за състоянието й е виновен и Кобрата.

Най-големите почитатели на Теодора са и сред най-острите критикари на прехваления спортист. От години сред чалга маниаците се говори, че боксьорът има повече победи в леглото, отколкото на ринга. Кубрат се пропускал вечер, без да задява палави сервитьорки и истерични фенки, които после изпадали в нокдаун при любовен спаринг по столичните хотели.



„За него е традиция да си ляга с други жени, докато Теди го чака вкъщи. Вярно е и друго - Андреа се прави на умряла лисица и мълчи за безобразията, въпреки че ги преживява много тежко. Не издава ревността си, защото я е страх, че бабаитът ще я зареже", кълне се информаторът.

„Затова и почитателите на Красавицата хич не си падат по Звяра, смятат, че трябва да си намери мъж с по-интелигентна визия и професия, който да не си го развява в чужди спални", жлъчно коментира фенът на Андреа.