Интерконтиненталният шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев се е зарекъл да не минава под венчило, докато не слезе окончателно от ринга, а причината за решението му е предсказание на туркиня, че доведе ли жена у дома си, мигом ще се срине от боксовия Олимп.

Вече повече от десет години, откакто Андреа и Кубрат са заедно, блондинката тръпне в очакване боксьорът да я отведе в гражданското и да доведе до края предложението за брак, което й отправи още в началото на любовта им.

В родата на бившата манекенка също вече всички са изнервени и кършат ръце да не би дъщеря им да си остане стара мома, понеже често след толкова дълги връзки без развръзка, прекаленото чакане и празни надежди понякога просто убиват чувствата между двамата партньори.

Не една, а цели две били причините 35-годишният Кубрат Пулев все още да се дърпа за венчило с Андреа и да го отлага във времето, изтъквайки като мотив боксовата си кариера. Кобрата винаги е признавал, че в битките си разчита на своите собствени сили и не е суеверен, но на личния фронт именно суеверието е нещото, което го плаши от законно обвързване с попфолк дивата, смятат в обкръжението му.

Преди няколко години на оживена улица в Берлин, където най-често се готви преди всеки от мачовете си, боксьорът преживял среща, която го разтърсила из основи. На един ъгъл пътя му пресякла възрастна туркиня. Жената се оказала гледачка и досущ като досадните ромки, които обикалят църквата пред ЦУМ в София, запъплила след него и не го освободила от досадното си присъствие, докато не зърне дланта му.

"Момче, в този юмрук са ти парите! От мен да знаеш, че докато окови не му сложи руса жена, големи пари ще правиш! И да ги пазиш, че по жени лесно се харчат", рекла на Пулев турската гастарбайтерка.

До този момент пророчеството й се изпълнява, като дори когато Кобрата губи на ринга, банковата му сметка расте главоломно. Дори след поражението си от Владимир Кличко преди две години Пулев прибра 1.5 милиона долара, или 20% от общия награден фонд, който възлизаше на $7.25 млн.

А пък миналата събота Кубрат получи по 555 евро за всяка секунда, прекарана на ринга в "Арена Армеец", като накрая хонорарът на българина удари 300 000 евро - 120 000 евро твърда сума, плюс 25% от приходите от билети.

Другата причина, заради която най-известният ни боксьор всячески се стреми да отложи възможно най-много сватбата с русокосата фолкфурия – евентуален развод. Кобрата отдавна вече бил милионер в евро, но и на малките деца е ясно, че ожени ли се за Андреа, при евентуална раздяла след време ще трябва да подели с нея спечеленото от ринга, пише "Ретро".