Самочувствието на Андреа мина всякакви граници.

Певицата си повярва толкова много, че реши да прави конкуренция на най-добрия в бранша - доскорошния си шеф Митко Димитров - Пайнера. За целта тя е регистрирала фирма още през юли, научи „Всеки ден".

Компанията, която ще продуцира Андреа оттук нататък, се казва „Андреа Продъкшън". Като част от предмета й на дейност е вписано „издаване и разпроcтранение на аудио- и видеопродукти, импреcарcка и продуцентcка дейноcт, конcултантcка дейноcт в облаcтта на интелектуалната cобcтвеноcт". Като собственик е вписана 24-годишната Моника Кирвикова. Проучване на „Всеки ден" показа, че момичето е една от най-големите фенки на Андреа. От Велико Търново е и учи в спортната академия в София. „Ясно е, че зад гърба й стои самата Андреа", смятат запознати.



Говори се, че именно чрез своята нова фирма певицата е започнала да мами шефа си, като прави участия „на черно" - без да внася дължимите му по договор 60% от хонорарите си. Както „Всеки ден" писа, когато Пайнера разкрил ламтежа й за пари, решил да се освободи от блондинката. Тя пък с присъщата си самонадеяност отсякла, че ще го накара да съжалява. „Ще му отмъкна бизнеса под носа", заканила се Андреа. И се зарекла, че ще пуска нови лица на чалга пазара, като по този начин подлива вода на „Пайнер".

Договор с нея били готови веднага да сключат другите изхвърлени от фирмата колеги - Крум, Даяна и Кристиана. Друг е въпросът дали изпълнителката ще се съгласи да се занимава с подобни певци със спорна перспектива. Засега тя е заета с проекти около собствената си персона. Смята да заложи на поп музиката и обяви, че скоро пуска нова песен именно в този жанр. Надява се и на пробив на международния пазар. От години се натиска за Румъния като най-прекия музикален път от Балканите към Западна Европа.