След като мега боксьорът Кубрат Пулев обяви пред цяла България, че е готов за брак след триумфалното си завръщане от Германия, любимата му Андреа хукна по магазините да си избира годежен пръстен, който да предхожда халката, научи „Всеки ден" от нейни колежки.

Преди време Кобрата, както е известен на ринга, беше се зарекъл, че ще поиска ръката на певицата, след като размаже страшилището Кличко. Той е твърдо убеден, че това ще се случи по начин, по който се справи със съперника си Тони Томпсън в Германия.

Въпреки че нямат брак, Андреа и Кобрата вече са си направили план за общото си бъдеще. Двамата мечтаят да създадат семейство с много деца. Засега сметките им са за 3 хлапета. За отглеждането им певицата ще разчита на бавачка, която ще помага и в домакинството. Появата на рожби според блондинката не е повод да зареже кариерата си, така че ще съчетава работата с майчинството.

Въпреки че от много време Андреа и Кобрата са заедно, певицата продължава да изпитва ужас от неговата професия. До ден-днешен тя не стъпва на боксов мач с негово участие. Преди 5 години го придружаваше в Германия по време на първия му турнир и изпадна в потрес от кръвта, която се лееше по тялото му. Сегашната победа на Пулев изгледа у дома, като щом положението на ринга станеше напечено, си затваряше очите, пише ''Всеки ден''.