Андреа все още не е превъзмогнала раздялата си с Кубрат Пулев. Блондинката преживява изключително трудно липсата на половинката си. За душевната ѝ мъка говорят постовете ѝ в Инстаграм. Певицата публикува секси снимка, на която заради фотошопа дори е отразяла ухото си, а под кадъра изля тъгата си:

„Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“

На снимката за пореден път устните на бившата на Кубрат Пулев не са си на мястото, очите и носът също са ретуширани.
Но дясното й ухо е почти невидимо и е непропорционално позиционирано спрямо лицето. Последователите й в Instagram не спират да й правят забележки да бъде по-естествена и истинска, но тя упорито продължава да коригира снимките си.



Припомняме ви, че дългогодишната връзка на Андреа и Кобрата се разпадна в края на март. Въпреки че не са коментирали официално причината за раздялата, в светските среди плъзна слух, че боксьорът е заживял с по-млада красавица. Други предполагат, че липсата на брак е основната причина 12-годишният романс да се провали с гръм и трясък. "Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот," коментира тогава певицата.