При всяко посещение в родната Сапарева баня Андреа се отдава на миене на автомобила си. Тя лъска возилото не с каква да е вода, а с минерална от популярния в региона извор Гейзера, научи „Всеки ден".

Все още официалната годеница на Кубрат Пулев, с която той не се е появявал от месеци и според слуховете връзката им вече се е разпаднала, сама признава пред приятелки, че най-добре разпуска, като си чисти колата. Тъй като в София няма условия да си мие автомобила сама, тя се възползвала от посещенията си в Сапарева баня, където се затваряла в двора на баровската си вила, запретвала ръкави и пускала маркуча.

„Това е моят метод за релакс и така се чувствам хем полезна, хем се отърсвам от злобата и завистта. Най-добре си почивам на вилата с маркуча върху колата", признала пред дружките си наперената блондинка.



Минералният гейзер в Сапарева баня е уникален в цяла Европа. Казват, че си съперничи единствено с гейзерите на Исландия. Врялата вода - цели 103 градуса, изригва от земните недра ритмично на всеки 5-6 секунди в огромен воден стълб. Тя е с уникален състав - цяла Менделеева таблица. Благодарение на нея целият курортен град мирише на сяра, на която се вмирисва и тузарското возило. Но това не притеснява изпълнителката на „Употребена".

Таткото на Теодора, както е истинското име на фолк дивата, е родом от село Сапарево, община Сапарева баня, но има собствен бизнес в София от години. Той купи на дъщеря си къща преди няколко години в кв. „Гюргево" в курортното градче. След основен ремонт за десетки хиляди бизнесменът я превърна в баровски имот, където дъщеря му ходи да си почива след тежките участия. След като се наспи, провокативната блондинка се развихря из двора, хваща гъбата и сапунисва колата до несвяст.

„Много мъже биха дали всичко, за да видят Андреа в тази секси роля. Ще избие рибата, ако пусне такова клипче", коментират със затаен дъх фенове, а и доста фенки на запалената по чистотата чалгаджийка.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук