Фолкпевицата Андреа шокира последователите си в Инстаграм с доста нетипична обява. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда.

Откакто се махна от "Пайнер", а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната кариера на Андреа тотално замря. От водещо име в тази индустрия сега се превърна в треторазрядна певачка, която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв., пише "Блиц".

Изпълнителката на "Неблагодарен" явно е замислила нещо. В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност. Певицата е оставила е координати за кандидатстване.

Най-вероятно певицата възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка. Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж. Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели, след като в момента името й е едно от най-обсъжданите покрай края на връзката й с Кубрат Пулев и рязкото качване на килограмите, вероятно от някакво хормонално заболяване.