Андреа точно излезе от войната с „Пайнер” и веднага се забърка в нова, при това с няколко ВИП-а наведнъж. Певицата се ядоса на предаването „Мармалад”, което направи класация на най-прочутите дуети между български и чужди изпълнители. В нея два дуета на Андреа, незнайно защо нарече в проекта Сахара и Шаги са класирани на последното място №10. Песните са доста стари, но това не пречи на русата изпълнителка да си ги обича.

Сред коментаторите в предаването е и устата Глория Петкова, която веднага попита кой е спонсор на парчето, а това породи гнева на феновете на Андреа. Те направо бомбардираха телефона на Петкова с обиди за нейните музикални опити и я посъветваха да не се отваря на бившата на Кобрата. Глория, която не за първи път има вземане-даване с попфолк изпълнителки, първо погледна с насмешка на обидите, но после призна, че смехът й секнал.

Андреа пък написа специално обръщение към шоуто „Мармалад”, което водят Иво Аръков и Радост Драганова, за да се оплаче, че е неодоценена. „Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и до колко територии в световен мащаб е достигнала. В този случай смятам, че парчето ни "I wanna" с Shaggy и Bob Sinclar, което покори над 30 държави и попадна в редица световни чартове, като не говорим само за Балканите.

Това е именно целта на една такава песен, била тя в дует или не! Дано за в бъдеще, когато правите "класации", да имате малко по-компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат и какъв точно е успехът свързан с тях”. Явно въпросът за парите е доста изнервящ, но и ключов за Андреа в епохата без Кобрата.