Парчето "Предай се" на Андреа и Борис Солтарийски вече близо два месеца се радва на голям интерес от страна на феновете.

Изненадващата колаборация между изпълнителката на Пайнер мюзик, която дълго време не слизаше от скечовете в "Шоуто на Слави", с вокалиста на Ку-ку бенд, се оказа печеливша, но породи и доста въпроси за това дали се е чувствала засегната от ироничните сценични превъплъщения на нейния образ.

"Може да е имало някакво недоразумение, но мисля, че всичко се е изчистило. Слави е страхотен човек, наистина. Аз първо се обадих на Борис, за да видя дали изобщо ще му хареса песента. Песента вече беше готова - с текст и с всичко. С Борис заедно отидохме при Слави, поговорихме и се разбрахме. Имало е някакво недоразумение. Радвам се, че всичко се е изчистило" - разказва Андреа в "Горещо" и признава, че не е повдигала пред Слави въпроса за скечовете с Андреа Опулева, с които често забавляваха аудиторията на шоуто.

"Аз съм над тези неща, нямам проблем. Аз съм се радвала, забавно ми е било, никога не съм се чувствала обидена. Какво пък толкова страшно, не съм направила престъпление, нищо лошо не виждам в образа, лично мен ме забавлява. Ако мен ме е обиждало, едва ли щяхме да стигнем дотам да направим целия проект заедно" - обяснява Андреа, пишат от signal.bg.