„Право, куме, в очи“, бе схемата на фолк фурията Андреа, която следваше в последното си интервю за „Папараци“ по Би Ти Ви.

В последния брой на предаването изпълнителката, без цензура, разказа защо е напуснала „Пайнер“.

Блондинката открехна и завесата как стоят нещата във фирмата на бившите й продуценти, както и интересни пикантерии около ексколежките й.

„Смятам, че почти нито един изпълнител в България не си защитава правата, за да може, следователно, да се развива, на фона на това, което се случва в чужбина. Ние много се отдалечаваме от Европейските стандарти. Повечето от моите колежки вместо да си търсят парите, които те реално заслужават да вземат по честен път, предпочитат да ги търсят от своите приятели, гаджета и т.н. Нещо, което ги кара да са в неморална светлина. И се чудя – защо всички се страхуват, защо хора, които влагат толкова много - правят огромни проекти, клипове – треперят от страх. Аз това не мога да разбера“, горещи се пред Кристина Патрашкова фолк дивата.



Андреа направи доста добро впечатление на зрителите, като не обвини бившия си продуцент за служебната им раздяла, а потърси грешките в себе си:

„Моето мнение е, че проблемът не е в продуцента, а в нас. Ние се съгласяваме с всичко, примиряваме се. И с нацията ни е същото – примиряваме се с абсолютно всичко, в името на най-малкото. Това, че позволяваш дадено отношение към себе си, показва какъв човек си. И ако се чувстваш недооценен – е така, защото ти сам си позволил това да се случи. Ако искаш да бъдеш оценен, трябва да се бориш за постигането на целите си!“, категорична е Андреа, пише hotarena.net.

Сн.: Фейсбук