Любимата на Кубрат Пулев Андреа ухапа задочно Николета Лозанова в ефира на предаването „Параци”, което плеймейтката водеше до преди няколко месеца. Тя коментира, че не се нуждае от подпис под брачно свидетелство, за да се чувства сигурна и обичана. Изпълнителката припомни, че двамата с Пулев са заедно вече десетилетие, без да имат сключен брак. Като контрапункт изкусителната блондинка даде браковете, които траят до три години. За тях тя обвини златотърсачките, които слагат на първо място собствените си интереси, а не любовта.

Така индиректно тя нападна бившата си най-добра приятелка Николета Лозанова, която през 2011 година се взе с футболиста Валери Божинов на пищна сватба. Двамата обаче бързо се разделиха, а разводът им се превърна в една от най-обсъжданите теми в светския живот у нас.
В интервю пред Венета Райкова Андреа обяви още, че е щастлива с работата си и в нея търси спасение, докато Кубрат тренира в чужбина. Тя се справя сама с продуцирането си, откакто напусна преди близо две години „Пайнер” и не съжалява за решението си.