Андреа подготвя нова колаборация със световна звезда, разкри самата изпълнителка при гостуването си в предаването “Тази неделя”.

“Много съм щастлива, че песните ми успяха да достигнат до държави и извън България. Да си призная, в началото не вярвах, че това може да се случи. На нас, българите, рядко ни се случват световни успехи. Но когато видях, че нещата се развиват, че се слушат песните в дискотеките, че радиостанциите и телевизиите ги излъчват, реших да се развивам в тази посока”, споделя тя.

С кого обаче подготвя музикален проект, певицата не разкрива, но е категорична, че най-важното да пожънеш успех, е да имаш силна песен. Тя е щастлива, че има много фенове, които я подкрепят и разбират посланията на музиката й.

Преди броени дни Андреа отпразнува рождения си ден, на който присъстваха най-близките приятели на изпълнителката, припомнят от Планета ТВ.

“Всички ми пожелаха да се оженя. Мисля си какво толкова се случва, когато човек се ожени, че така настояват. Първо искам да сме щастливи, това е най-важното. А бракът е придружен с дете. Когато човек е по-отърсен от целите си в кариерата, тогава го предприема, така мисля аз”, смята Андреа, пише БГНЕС.