"Когато гледах "Black Swan" почувствах, че в живота ни се случва така, че трябва да играем и белият и черният лебед. Друг е въпросът коя от двете роли ще бъде искрена и коя изиграна", споделя красивата изпълнителка.

"За мен "Докрай" е най-голямото ми бижу по отношение и на песента и на клипа. Независимо какви са наградите, важното е проектите ми да са оценени от публиката", допълва още Андреа, споделяйки "През 2012-та очаквайте само най-доброто, изпипано още повече от миналата година".

Междувременно певицата направи изявление във Фейсбук страницата си по повод новата снимка към нейния албум "Лоша". Там тя даде и загадка към почитателите си, която гласи:

"Виждам, че тази снимка освен красива, може и да вълнува. Проектът "Лоша" ще бъде на екран до края на януари. Сега обаче имам една игра за вас. Ще ви пусна жокер за видеото към песента "Лоша", а после ще ви помоля, съобразявайки се с него и гледайки този кадър да ми кажете как според вас ще се развият нещата в най-новото ми видео. Ето го и жокера:

Разпъването на кръст или разпятието в историята е начин за изпълнение на смъртно наказание. То води началото си от асирийския цар Шалманезер (9 в. пр. Хр.) като наказание за престъпници, при което осъдените са намушквани на кол, разпъване на кръст, и още живи издигани на високо, за да бъдат видени от тълпата. Целта на разпъването на кръста не е да покаже жестокоста, а да всее страх във всеки който би дръзнал да се противопостави на волята властващите.
"

Андреа винаги успява да провокира, което за българските граници е достойно за уважение. И въпреки прекалените неща, които понякога тя прави, смеем да твърдим, че звездата ни е един истински новатор.