Андреа се съгласи да отговори на всички въпроси, които в момента вълнуват медийното пространство. Ето какво споделя тя относно скандалите, лъжите, клюките, музиката и успехите...

- Андреа, разбрах, че работиш по третия си албум... До къде стигна?

- Имах наистина много записи. Държа всичко да е изпипано и направено както трябва. Песните ще станат уникални!

- Кога да го очакваме?

-Не искам да казвам дати. Надявам се, че до края на месец септември всичко ще е готово.

- На турнето тази година беше една от най-аплодираните, как се постига този успех?

- С много любов и работа. Държа да влагам сърцето си във всеки един мой проект. Вече трета година съм на турне, но наистина тази година усетих една особена емоция.

- Тази година се опитаха да те скарат и с много твои колежки... Как приемаш това?

- С насмешка. Постоянно се пишат жълти глупости, които са плод на нечия фантазия, но се забавлявам като ги чета.

- Писаха, че с Малина сте били скарани, заради това, че тя е взела балета ти. Има ли нещо такова?

- Лично аз бях отказала да танцувам с този балет. Имах такова желание много преди турнето. Горда съм, че сформирах свой балет по собствен вкус, с млади хора. Имаме едно и също виждане за танцовия спектакъл. Благодарна съм им за старанието, което направиха. С Малина не сме скарани.

- Като сме тръгнали да говорим за клюки... Скоро беше излязла снимка, на която си обърнала микрофона и дори те обвиниха, че не знаеш как се държи.

- Знам, че има хора, които не се радват на успехите ми, знам, че е лесно и може да се напише злобна клевета по адрес на всеки, но съм над тези неща. Забавно ми е, че хората се интересуват от това как държа микрофона, как съм се пекла на плажа, кога съм станала от кревата и всичко това се превръща в сензация. А това, че с Шаги направихме световен летен хит, сякаш е доста по-безинтересно.

По въпроса как държа микрофона... Всеки човек ще се досети, че снимката е умишлено направена и, че по време на заснемането й не е имало сериозни намерения. Всичко беше в кръга на шегата. Друг е въпроса как го изкараха.

- Коя е певицата, която според теб трябва да стане "Певица на годината"?

- Преслава

- Имаш ли си девиз?

- Не, но има една мисъл на Мерилин Монро, която много ми харесва: "Никога не заблуждавам никой. Те се заблуждават сами като не си правят труда да разберат каква съм и сами изграждат някакъв образ за мен".