Почти шест години след трагичната кончина на големия актьор Андрей Баташов, вдовицата му Боряна го прежали.

Певицата не само, че е захвърлила траура, но вече няма търпение да се омъжи отново.

Преди няколко дни Баташова бе водеща на сватба. Вдовицата бе наета от Мария Бонева като водеща на тържеството за бракосъчетанието на нейния син, пише ПИК.

Баташова направила изключително лошо впечатление на гостите. Цяла вечер тя не спирала да се вихри в свалки с присъстващите мъже. Когато булката трябвало да хвърля букета, Боряна също се наредила сред момите с надеждата да скочи най-високо над всички.

В ролята си на водеща самата вдовица обявила от микрофона, че всички неомъжени дами, които желаят да сменят статуса си, могат да се включат в ритуала, след което сама се намърдала сред младите момичета. Късметът на веселата вдовица обаче не се усмихнал и друга мома й отмъкнала букета.

Очевидно Боряна вече тотално е забравила покойния си съпруг и открито крои планове да мине отново под венчило, след което обаче ще трябва да се раздели с фамилията Баташова, пише седмичник.

Андрей Баташов почина на 29 ноември 2010 г. във Военномедицинска академия от полиорганна недостатъчност. Органите му отказаха вследствие на цироза и на сепсис (отравяне на кръвта), съобщи на началникът на клиниката по реанимация на болницата доц. Николай Петров.