Продуцентът Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева най-сетне открито признаха за връзката си.

Двамата са заедно още преди края на „Къртицата“, но до днес упорито мълчаха и правеха всичко възможно, за да запазят отношенията си в тайна, пише kliuki.bg.

Всичко обаче лъсна наяве в морския курорт Лозенец, където Андрей Арнаудов и Бориса почиват заедно на вилата на продуцента вече втора седмица. Откакто са там, Андрей и Бориса явно размислиха и решиха, че няма смисъл да продължават да се крият. Нещо повече - с типичния си буен нрав и цветист език Андрей Арнаудов избухна пред познати в заведение:

„Да, тя е жената! С Бориса сме заедно и какво от това?! Доволни ли сте сега?! Вече чакаме с нетърпение да прочетем поредния пасквил в патешко жълтите вестници, за да разберем кога сме се оженили, кога сме се развели и колко аборта е направила Бориса. Пък дано вестникарите изкарат някой лев за море, та да сме доволни, че им помагаме“, с нервна усмивка заявил това Андрей Арнаудов пред свои познати, срещнали се случайно в Лозенец, съобщи столична медия.



Както и се очаква, в този момент до Андрей Арнаудов е била и самата Бориса Тютюнджиева, която не се отделя от него дори за минута. Чула думите му, Бориса избухнала в неудържим смях и побавила: „Нямат си хората по-интересни занимания от нас явно!“, разкриват източниците, свидетели на директното признание на Андрей Арнаудов.

В крайна сметка Андрей и Бориса нямаха реални причини да крият връзката си повече, тъй като и двамата са необвързани. Андрей отдавна скъса с дългогодишната си половинка Надя от „Елит“ и на практика не лъже никого. Бориса също нямаше сериозна връзка, така че любовта помежду им не наранява никого.

Сега, когато всичко вече е казано и истината се разбра официално, на Андрей и Бориса ще им е далеч по-леко, коментират техни познати.

„Те и сега постоянно ходеха заедно навсякъде, но странните погледи на околните ги дразнеха. Дано сега всичко да утихне и да стане като с Асен Блатечки и неговата Диляна Попова – много шум, но после ги оставиха да дишат“, коментират познати на двойката Андрей и Бориса.