Продуцентът на "Станция Нова" и "Разбий Иван и Андрей" Андрей Арнаудов признава, че голяма част от бизнеса им с Иван е фалирал, а "Шоуто на Иван и Андрей" било пълен провал.

Освен ресторантьорската инвестиция, която претърпяла пълно фиаско, "опосумите" фалирали и агенциите си за запознанства и недвижими имоти, както и веригата от нощни клубове.

"Опарихме се от този бизнес, не е за нас. Имахме добри периоди, но се отказахме, защото е доста изморително непрекъснато да стоиш в заведението. Когато бяхме по-млади, ни харесваше да имаме нощен клуб, защото ние самите стояхме в такива заведения. После искахме да отворим ресторант, оказа се доста сложно. Минали сме през какви ли не бизнеси. Хората даже не могат да си представят през какви", разкрива Андрей, цитиран от "Всеки ден".

Той признава, че "Шоуто на Иван и Андрей" бил 14-ият им телевизионен проект. Оказал се неуспешен заради проблема с набирането на интересни гости, който двамата имали.

Популярни личности отказвали да им гостуват, заради лошия имидж, а цялата вина за лошото реноме Иван и Андрей хвърлили върху Антон Стефанов, който отговарял за виповете на шоуто.

"Изглежда не бяхме преценили възможностите си. Не бяхме се подготвили достатъчно добре откъм други лица в предаването. "Шоуто на Слави" се крепи 30-40 процента на водещия си, още толкова на актьорите и 20 процента на бенда. А ние тръгнахме да правим шоу, което се крепи 90% на нас", философства Андрей, цитиран от Lifestyle.bg

Според него късният час на излъчване и пиперливите коментари в предаването прогонили дамската част на аудиторията и това довело до ниския им рейтинг.

Двамата с Иван стигнали до извода, че не трябва да се разпиляват в много проекти едновременно и да втръсват на зрителите с присъствието си. Провалът се отразил на самочувствието на двата "опосума". "Да, посмачка го. Смятаме обаче, че пред нас има още много предавания и проекти", убедени са те.

От една година Андрей живеел в къща под наем на 20 километра от столицата. Баровският си апартамент на "Витошка", който обзавел по последен писък на модата в дизайна и техниката, дал под наем, за да изкарва и от него някой лев.