Двоен празник посрещнаха продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов днес във „Фермата”.

За имения си ден Арнаудов помоли мама Галя да опече питка, докато той се учи да сее брашно, да чупи яйца и да меси. Двамата хвърлиха кукуруз в пещта, каквато е традицията на Андреевден.

„На ти месо кукуруз, да не ядеш суровия”, нарече Андрей. 30 ноември символизира зимата, защото от него денят започва да расте, макар и колкото зърно, затова на този ден се ядат варива, припомнят си участниците, които вчера посрещнаха още един празник – рождения ден на Иван.

„Ставайки на 37, в душата на човек стават странни неща. Лишенията, които всички от екипа претърпяхме в този проект, са нечовешки - не си виждаме децата, роднините. Нямахме външен живот. Фактът, че ви срещнах, оправдава всички усилия, които съм извършил. Познанството ми с вас е най-големият подарък за рождения ми ден”, призна продуцентът пред участниците.

Три седмици преди някой да спечели заветните 100 000 лв. от „Фермата” на дуел отново ще се отиде Стоян, който бе избран по лични причини от Нико. „Мисля само за победата. Черва да се влачат, ще победя”, закани се ветеранът в двубоите.