Андрей Арнаудов и бившата му възлюбена Надя се събраха наскоро. Повторно разгорялата се помежду им любов е причината да не видим Жан-Клод ван Дам в „Къртицата" по TV7.

Неувяхващият екшън герой бе най-ухажваната вносна звезда за каста след баскетболиста Денис Родман, който вече потвърди участието си в шоуто. Жан-Клод обаче няма да раздава крошета и ритници в праймтайма заради топлите си чувства към Надя Иванова бивша и настояща муза на продуцента на формата Андрей Арнаудов, пише „Монитор", цитира lifestyle.bg.

Ексводещата на „Елит" по БНТ също е спрягана за герой в „Къртицата", но любимият й искал да избегне срещата с атлета в ефир.

Брюнетката била изключително близка със злодея от „Непобедимите 2" и посредничила активно в преговорите за скока му в последния „ВИП Брадър". Близки до нея издават, че докато сипел олово в лентата на Силвестър Сталоун у нас, Жан-Клод я поканил да го придружи на снимки и в Тайланд, но тя отказала.

*Надя Иванова (Снимка: Bulphoto)

Рестартът на романса й с Андрей от средата на миналото лято допълнително разсъхнал комуникацията й с героя от „Кървав спорт". Възпитаничката на Стефан Данаилов приключи дългата си връзка с Арнаудов преди седем години.

Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник. Заради продуцента на „Междинна станция" Надя приключи отношенията си с влиятелен бизнесмен, а Андрей изпрати с потупване по рамото от дома си балерината Маргарита Будинова.